First host family

Viime yönä sain vihdoinkin kuulla ensimmäisen kerran ensimmäisestä hostperheestäni!
Aamulla oli kiva herätä pariin uuteen sähköpostiin, joista paljastuikin sitten aika paljon uutta tietoa.

Ensimmäisen hostperheeni isä oli tosiaan ottanut minuun sähköpostilla yhteyttä. Hän kertoi vähän heidän perheestään. He ovat vaimonsa kanssa molemmat sairaanhoitajia, ja heillä on kolme jo yli 20 vuotiasta lasta. Yksi lapsista asuu tällä hetkellä kotona, muut opiskelevat ympäri maailmaa.

Tuleva host isä kertoi myös mitä koulua tulen käymään. Tuleva kouluni on Orange High School, n. 1000 opiskelijan koulu. Kyseinen koulu olikin itse asiassa toiveissani, sillä olin jo aiemmin yrittänyt tutustua paikallisiin koulumahdollisuuksiin ja törmännyt tähän kouluun.

Paljon muutakin on ehtinyt tapahtua; on ollut koko päivän kestävä, kaikille Suomen ja Viron outbound (lähteville) vaihtareille yhteinen koulutus, jossa pääsi tapaamaan tulevia vaihtarikavereita ja entisiä vaihtareita (Rotexeja). Päivä piti sisällään paljonpaljonpaljon hyödyllistä (ja ajoittain puuduttavaa) infoa, hyvää ruoka (jota kuulemma rotaryn tapahtumissa on aina saatavilla) sekä ihania ihmisiä.
Kyseisessä tapahtumassa sovitettiin ja tilattiin myös rotarybleiseri, meidän vaihtareiden edustusasu, joka toivon mukaan tulee täyttymään pinsseillä ja muilla muistoilla vuoden aikana. Mukaan lähti myös rotary youth exchange huppari ja muutamat pinssit muiden vaihtareiden kanssa vaihdettaviksi.

Alle kaksi kuukautta lähtöön! Vielä ei jännitä, mutta eiköhän sekin vielä ehdi iskeä. Tällä hetkellä kuitenkin tosi hyvä mieli!

Kommentit