Japanese Gardens

Viime maanantaina mun matikan kokeen jälkeen (oon nyt virallisesti lomalla!!) ajettiin hostäidin, hostsiskon ja hostisän äidin kanssa suht lähellä sijaitsevaan kaupunkiin nimeltä Cowra. Hostisä työskentelee siellä, ja mentiin kaikki lounaalle yhdessä.

Ruokailun jälkeen hostisä palasi takaisin töihin ja me tytöt vuokrattiin golfauto ja ajeltiin sillä ympäriinsä Cowran japanilaista puutarhaa. Hankin myös taas uuden pinssin takkiin, kokoelma alkaa olla ihan kiitettävä! Oli tosi mukava iltapäivä. Vaikka onkin vielä melko varhainen kevät, puutarha oli silti kauniisti kukassa!

löydettiin tämmönenkin kaveri, aika ihana.

se hymyili!!












Pari päivää viime viikosta vietin ihanan counselorini Jillin kanssa. Käytiin sushilla, katselemassa lintuja, kävelyllä (ja kahvilla sen jälkeen että pysyy hyvä tasapaino liikunnan ja herkuttelun välillä?) ja pidettiin leffailta (syötiin myös ihan liikaa suklaata). Pääsin taas rapsuttelemaan ja leikittämään maailman ihaninta Chelseaakin.




Oon myös alkanut käymään Orangen runner clubin juoksuhommissa. Keskiviikkoiltaisin ja viikonloppuna aamuisin tulee siis käytyä juoksemassa.
Lauantaina juoksulenkin jälkeen lähdettiin ajamaan kohti Blue mountains vuoria. Siellä kohteenamme oli Hydro Majestic niminen hotelli/ravintola/vanha rakennus, joka sijaitsee ihan uskomattomalla paikalla. Nautittiin high tea paikan ravintolassa upeaa näköalaa ihastellen, jonka jälkeen meillä oli ohjattu kierros ympäri rakennusta. Tuon paikan hisrotia on mielenkiintoinen ja arkkitehtuuri tosi kaunista! Välillä tuli ihan sellainen olo kauniita huoneita kierrellessä, kuin olisi Titanicin kyydissä, hassua.
Kierroksen jälkeen ajeltiin vielä alas vuorten juurelle ihastelemaan näkymää vähän eri kulmasta.


Emma ja minä









Nyt kaksi viikkoa lomaa, kyllä kelpaa.



Kommentit