Hyvää joulua

Hyvää joulua sinne koti-Suomeen, vaikka täällä vietämmekin joulua vasta huomenna joulupäivänä. Oon super iso jouluihminen, mutta tänä vuonna on kieltämättä joulufiilis ollut vähän hukassa. Vaikka tehdään jouluisia juttuja ja kuunnellaan joululauluja, en vaan osaa millään yhdistää kesää ja joulua. Mulle perhe on myös aina ollut tärkeä tai tärkein osa joulua, joten sekin tietenkin vaikuttaa, kun oma perhe on toisella puolella maailmaa. Onneksi mulla on kuitenkin maailman ihanin host perhe, joka tekee kaikkensa, että mulla olisi ikimuistoinen ja ihana joulu. Ja varmasti näin tuleekin olemaan, tosin höystettynä pienellä kaipuulla perinteistä Suomijoulua kohden. Tätä aion hieman helpottaa katsomalla perinteen mukaan Lumiukko-elokuvan! Aion silti ottaa tästä joulusta kaiken irti, sillä toista tällaista joulua ei kovin usein saa enää kokea.

Kerron enemmän meidän huomisesta joulunvietosta, kun se saadaan ensin juhlittua alta pois. Sitä ennen tässä muutama kuva eilisillan kävelyltä, kun käytiin katselemassa jouluvaloja.

Täysikuu valaisi meidän kävelyä
Nämä valoviritelmät eivät edes olleet niitä eniten koristeltuja
Tonttulakit päässä joulumieltä levittämässä. Joku pieni lapsi huusi ohi ajavasta autosta hyvät joulut, siitä tuli tosi hyvä mieli!






Onnellista joulua kaikille!

Kommentit