Sekainen kokoelma seikkailuja

Viimeisen kahden kuukauden aikana on ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä, mutta mulla ei ole vaan millään ollut aikaa kirjoitella kaikesta tänne.
Nyt kuitenkin ekaa kertaa ties kuinka moneen viikkoon on melkein vapaapäivä, joten aika päivittää mun menot tänne.

Pari kuukautta sitten kävin Australian national field days tapahtumassa, jossa oli kaikenlaisia maanviljelyjuttuja ja vaikka mitä koneita ja muuta ohjelmaa. Yksi rotari vaimoineen vei mut sinne, mutta päädyin lopulta viettämään päivän tanskalaisen vaihtarikaverini ja hänen koulukavereidensa kanssa, jotka olivat tapahtumassa luokkaretkellä. Aamulla en osannut kyllä millään odottaa kaikkea sitä, mitä päivä lopulta toi tullessaan. Päivän kohokohtina oli ehdottomasti kamelilla ratsastus, maailman söpöimmän tipun pitäminen kädessä, isosta ilmalla täytetystä liukumäestä laskeminen ja 'flying pigs' possunäytös. Onnistuin myös selviämään aurinkoisesta päivästä palamatta, joten oli oikein onnistunut päivä!




Joku päivä ehdittiin myös käytä Dubbossa isossa eläintarhassa. Mentiin yhdessä Emman ja hänen kahden irlantilaisen kaverinsa kanssa. Vuokrasimme pyörät, joilla sitten ajeltiin ympäri isoa eläintarhan aluetta ja pysähdeltiin eläimiä katselemaan. Oli tosi kiva päivä ja irlantiaksenttikaan ei enää päivän loppua kohden tuottanut ongelmia.

pyöräjengi









kirahvit oli ehdottomasti yksiä lemppareita!





norsuvauva!!




Joku kaunis päivä mulle saapui myös ihana 'care package' Suomesta, jonka rakas perhe oli kasannut jä lähettänyt tänne. Enää ei ole paketista paljoa jäljellä, suklaat ja salmiakit maistui sen verran hyvin. Mitään en kyllä kadu!!

Joku ilta ehdin käydä myös katsomassa Orange theatre companyn Pieni Merenneito musikaalin muutaman kaverin kanssa, sillä yksi kavereistamme näytteli musikaalissa. Yllätyin positiivisesti, oli tosi hyvä!

Charlotte (vasemmalla) oli mukana näyttelemässä musikaalissa


Rotaryvelvollisuuksiakin on hoidettu. Kävin nimittäin rotareiden järjestämässä Dream cricket nimisessä tapahtumassa yhden päivän ajan auttelemassa. Tapahtuma oli suunnattu lapsille, joilla on jonkinlaisia erityistarpeita tai terveyteen liittyviä tekijöitä, jotka rajoittavat heidän elämäänsä jollakin tavalla. Oli kyllä oikea hyvän mielen päivä, kun sai näiden lasten kanssa touhuta ja jutella, ja kun näki, miten he olivat niin iloisia ja nauttivat aktiviteeteista.

Toinen rotaryjuttu oli varainkeruuna järjestetty elokuvailta. Pääsin siis katsomaan Bohemian Rhapsodyn, eli Queen elokuvan! Se oli ihan mahtava. Koko elokuva oli niiiiiin hyvä, olin melkein sanaton sen jälkeen. Vahva suositus!

Pari viikkoa sitten käytiin myös pienellä päiväreissulla Sydneyssä. Retken tarkoituksena oli mennä katsomaan uusi Fantastic Beasts elokuva, Crimes of Grindelwald, mutta ei ihan mihinkään tavalliseen elokuvateatteriin, vaan Gold class elokuviin. Käytännössä tämä tarkoitti siis sitä, että ennen kuin elokuva alkoi, tilattiin ruokia ja juomia, jotka meille sitten tarjoiltiin elokuvan aikana. Elokuva katsottiin nojatuoleista, joiden asentoa sai säätää itse. Oli aika luksusta, ja varmaankin myös ihan once in a lifetime kokemus ainakin mulle! Leffa oli kanssa hyvä.

Emman kanssa asettumassa mukavasti nojatuoleihimme



Leffa taisi olla niinkin hyvä, että kävin sen katsomassa vielä uudestaan seuraavalla viikolla. Muuten en olisi mennyt, mutta juhlistettiin tällä tavalla tyttöporukalla yhden kaverini synttäreitä.

Yksi ilta käytiin myös parin kaverin kanssa cinema under the stars, eli katsottiin elokuva (tällä kertaa the Greatest Showman) ulkona, kun aurinko oli laskenut. Ennen elokuvaa saatiin nauttia livemusiikista ja tietty hyvästä seurasta. Oli tosi hauska ja ihana ilta.

cinema under the stars


Oon myös ehtinyt pelailla netballia aika paljon. Pienten alkuvaikeuksien jälkeen oon päässyt hyvin mukaan peliin ja saanut kiinni säännöistä. Tykkään lajista tosi paljon, pitää ehkä perustaa oma netball joukkue sitten kun joskus palaan Suomeen, että saa jatkaa pelailuja. Siitä ei onneksi tarvitse vielä murehtia. 







GS eli goal shooter on mun lemppari pelipaikka


Siinäpä aikalailla pääjutut, jotka on jäänyt päivittelemättä. Lisäksi oli vielä yksi vaihtariviikonloppu, josta kirjoitan ihan oman postauksensa. Muuten aika on kulunut koulujuttujen parissa, joita mun on nyt oikeasti täytynyt tehdä muutama. Enkun ja matikan parissa ahersin aikalailla viime viikon. 

Aivan, ja nyt viime perjantaina käytiin 'viimeisellä illallisella' mun ensimmäisen hostperheen kanssa. Neljän kuukauden heidän kanssaan asumisen jälkeen tuli aika vaihtaa perhettä, joten käytiin sitä 'juhlistamassa' vähän haikein tunnelmin illallisen parissa. Sain heiltä ihanan kortin, pari pinssiä ja timtameja ja teetä. Pieni itkuhan siinä tuli lopulta, olin niin onnekas ensimmäisen perheen kanssa! Onneksi tulen heitä vielä näkemään loppuvuoden ajan, vaikken heidän kanssaan enää asukaan. 

Eilen lauantaina oli siis muuttopäivä. Aamulla pakkasin vielä loput tavarat (joita on muuten kertynyt ihan kiitettävä määrä lisää tässä neljän kuukauden aikana) ja sitten suunnattiin kohti mun uutta kotia. Lounastettiin kaikki yhdessä mun ekojen hostvanhempien ja uuden perheen kanssa, jonka jälkeen ensimmäinen perhe luovutti mut lopulta uuden perheen hoiviin. Kaikki on lähtenyt tosi hyvin liikkeelle ja sujumaan tämän uuden perheen kanssa! Perheeseen kuuluu vanhemmat, mun ikäinen tyttö Kendra, joka oli viime vuonna Tanskassa vaihdossa,11-v poika Calum sekä kissa nimeltä Bob ja koira nimeltä Milly! Tapasin myös jo perheen isovanhemmat, sedän ja kolmannen lapsen, joka ei enää asu kotona sekä hänen tyttöystävänsä. Mut on otettu tosi hyvin vastaan ja olo on tosi tervetullut! 
Tänään käytiin Milly-koiran kanssa koirapuistossa ja juuri äsken pystytettiin joulukuusi! Tulee todellakin erilainen joulu, mutta varmasti ikimuistoinen. Perheen äiti Michelle on ammatiltaan parturikampaaja, joten hän jo äsken pesi mun hiukset ja siisti vähän latvoja, ja lupaili jo testailla vaikka mitä ihania juttuja mun hiuksilla. Ihanaa hemmottelua!



Näihin tunnelmiin, seuraavan kerran kuulette viime viikonloppuisesta vaihtarikokoontumisesta!

Kommentit