Wagga wagga

Toissaviikonloppuna meillä oli taas oman piirin inbound ja outbound vaihtarien kesken vaihtariviikonloppu kaupungissa nimeltä Wagga wagga. Tämä oli outboundien viimeinen orientaatio viikonloppu ennen kuin koittaa heidän aikansa suunnata kohti vaihtovuotta. Me inboundit oltiin mukana lähinnä henkisenä tukena, ja tietty hauskaa pitämässä.

Aikaisin lauantaina aamulla lähdettiin taas Scottin kanssa ajamaan kohti Waggaa. Saavuttiin perille ensimmäisinä, joten odoteltiin sitten muiden saapumista ja autettiin vähän järjestelemään paikkoja valmiiksi.
Kuunneltiin hetken aikaa outboundien koulutusta, mutta lähdettiin sitten inbound porukalla tutkimaan Waggaa. Irene, taiwanilainen tyttö, asuu Waggassa, joten hän toimi jonkinlaisena turistioppaana meille muille.
Päädyin lopulta ostamaan kaksi Queen-paitaa (Bohemian Rhapsody leffa villitsi mut, oon ihan mahdoton) ja ostettiin porukalla kultainen mikrofonin näköinen bluetooth kaiutin, johon on myös sisälle rakennettu mikrofoni! Voitte vaa kuvitella, että meillä oli aika hauskaa sen kanssa leikkiessä.

Minä ja Irene

Irene, minä ja Alea


Lauantain koulutuksien jälkeen suunnattiin viikonlopun majapaikkaan, erään paikallisen rotarin talolle. Talo oli niiin hieno! Heillä oli myös kaksi ihanaa koiraa ja kissa, uima-allas sekä wii, jolla innostuttiin pelailemaan vähän Mario kartia.
Illemmalla mentiin syömään johonkin pubiin isolla porukalla, joka oli tosi kiva. Takaisin viikonloppuiseen kotiin päästyämme käytiin iltauinnilla altaassa ja katsottiin kasa kauhuleffoja (mun ensimmäiset kauhuleffat ikinä, ei ihan mun juttu nimittäin). Selvisin koettelemuksesta yllättävän hyvin, sillä yksi outboundeista, ihana Sara, vitsaili leffoista niitä katsellessa, joten kauhuleffoista tuli vähänniinkuin komediaa.

Henry-koira

Meistä tuli kaverit!



Esittelin suomalaisia jääkiekkoilijoita, ja tässä on lopputulos

Minä ja ihana Sara, joka lähtee tammikuussa Ranskaan vaihtoon


Seuraavana aamuna saatiin nauttia aamupalaksi ihanat pannukakut ja tuoreita hedelmiä, ai että! Sitten mahtava rotarihostimme Mark vei meidät ajelulle ehkä maailman hienoimmassa vanhassa autossa! Varmaan paras automatka, jolla oon ollut. Kuunneltiin Queenia täysillä ja laulettiin mukana, oli niin hauskaa!

Minä, Lui ja Alea

Tässä näkyy myös tuo meidän huikea mikrofonihankinta!



Sunnuntain koulutusohjelma oli vähän lyhyempi, ja päästiin me inbounditkin osallistumaan vähän enemmän. Kerrottiin muun muassa vinkkejä vuotta varten pakkaamiseen ja muita käytännöllisiä vinkkejä. Kuunneltiin ja annettiin palautetta myös outboundien pitämistä harjoitusesitelmistä.

Kun viikonlopun ohjelma oli ohi, muut suuntasivat kotiin, mutta minä ja molemmat tanskalaiset jäätiin vielä kuluttamaan aikaa keskenämme, kun meidän kyyditsijät jäivät pitämään jotakin kokousta.
Kotimatkalla tipautettiin taas Lui kotiin ja sitten suunnattiin kohti koti-Orangea.
Oli vähän haikea sanoa taas entistä tärkeämmiksi tulleille outboundeille heippoja, kun ei välttämättä enää nähdä ainakaan ennen kuin heidän suuri seikkailunsa alkaa. Mutta kaikenkaikkiaan oli jälleen tosi mukava viikonloppu ihanien ihmisten kanssa!

Kommentit