Joulunviettoa

Nyt kun on joulu saatu vietettyä, voin viimein kertoa, miten se tällä puolen palloa tässä perheessä oikein sujui.

Jouluaattoiltana jätettiin joulupukille  keittiön pöydälle pientä evästä, tänä vuonna pipareita, suklaajoulupukki, suklaamaitoa sekä olut kun kerran Australiassa ollaan. Oli pukille vähän valinnanvaraa. Ulos vietiin poroille porkkanaa.

Aamulla oven viereen oli ilmestynyt pieni joulupukin säkki, jossa oli kaikenlaista pientä lahjaa. Minä löysin sieltä muun muassa suklaata ja kosmetiikkaa. Jouluaamupalaksi syötiin vohveleita, nam.


Joulupukille eväitä

Old man Bob

Calum ja Bob aamupalalla

Millydog sai jouluisen rusetin kaulaansa


Aamupalan jälkeen annettiin osa lahjoista perheen kesken. Ikiomalta perheeltä Suomesta oli saapunut pieni paketti, jossa oli host perheelle muumikäsipyyhkeet ja muumitikkarit, sekä mulle pieniä muistamisia. Siitä tuli kyllä tosi hyvä mieli kaikille!

Onnelliset muumipyyhkeiden omistajat


Otettiin melkoisen rennosti koko päivä, eikä tässä helteessä olisi paljoa jaksanutkaan tehdä. Yritettiin pelailla vähän takapihakrikettiä, mutta kun oltiin lyöty pari palloa aidan yli naapurin pihaan, tultiin siihen tulokseen, että on vähän turhan kuuma kriketin pelaamiseen. Siispä auteltiin Michelle-äitiä joulupöydän kattamisessa.



Tänne tuli joululounaalle perheen isoäiti miesystävineen, sekä myöhemmin myös kotoa pois muuttanut poika tyttöystävänsä kanssa. Aloitettiin katkaravuilla ja kaikennäköisillä pienillä naposteltavilla ja syötiin sitten pitkin päivää, kunnes päästiin lopulta "pääruokaan", joka sisälsi pääasiassa kylmää lihaa ja salaatteja. Kuten aemmin mainittu, täällä oli kuuma joulu, joten ei kenenkään tee oikein mieli syödä (saatika sitten laittaa) kuumaa jouluateriaa ja lämmittää uunia ja muuta sellaista.
Jälkkäriksi tuhottiin meidän aiemmin tekemät piparitalot ja myöhemmin illalla maistettiin vielä jotain piparijäätelöäkin.

Kendra ja minä

Calum leikki filttereillä kuvia ottaessaan

Michelle ja minä <3

pääjouluateria: salaatteja, kinkkua ja kalkkunaa



Ennen kuin sukulaiset lähtivät omien jouluiltojensa viettoon, avattiin vielä muutamat lahjat. Minun antamat muumiteet pääsivät heti testiin ja muillekin pikkuisille Suomilahjoilleni tuli paljon kiitosta.
Minä ja Kendra saatiin molemmat lahjakortit, joilla päästään tekemään läheistä tuttavuutta leijonien kanssa! Jännittävää, mutta niin hienoa. Sitä odotellessa.

Meidän joulu täällä oli siis tosi rento. Päivä oli mukava ja seura oli hyvää, joten mikäs siinä oli ollessa. Joulufiilis jäi melkein täysin uupumaan, mutta oli silti ikimuistoinen, ihana päivä.

Kommentit