Paljon kuvia ja sekaisia seikkailuja

Mulle on tässä loppuvuodelta kerääntynyt vaikka kuinka paljon kuvia eri seikkailuilta, jotka haluan jakaa tännekin. Vuosikin ehti jo vaihtua, mutta uuden vuoden vietosta teen oman postauksen, sillä siltäkin reissulta on hirveän paljon kuvia.

Pari viikkoa sitten käväistiin Blue Mountainsien Blackheath nimisessä kaupungissa päiväreissulla. Mentiin tapaamaan Michellen veljeä, joka asuu Dubaissa ja oli nyt käymässä Australiassa. Lounastettiin tämän veljen sekä hänen puolisonsa kanssa. He ovat niin mukava pariskunta! Samalla reissulla pysähdyttiin näköalapaikalla maisemia katselemaan. Hienoihin maisemiin on vaikea kyllästyä!

Lounaalla


Hankittiin tuollainen symppis joulukoriste, häne nimensä on Ralph.


Kendra, minä ja Calum

Bongaatteko meidät?



Host isäni Dave kävi muutama viikko sitten kavereidensa kanssa rannikolla kalastamassa ja toi silloin katkarapuja muutaman kilon tuliaisina. Siispä yksi ilta vietettiin katkarapuja kuorien ja syöden. Maistoin tuolloin myös ensimmäisen kerran ikinä ostereita, joista taidan pysyä erossa nyt hetken aikaa. Nauttikaa kuitenkin minun ja osterin kohtaamisesta kollaasien muodossa.



Musta yritetään myös muokata krikettifania. Meidän joukkue on Sydney sixers. Dave ja Calum yrittää parhaansa mukaan selittää mulle sääntöjä ja auttaa mua ymmärtämään lajia ja oon jo vähän paremmin kärryillä kuin ihan alussa, mutta vieläkin vähän hämmentää, jos yritän seurata peliä.

Sixers fanit teemavärissä


Koska viimeaikoina on ollut niin kuuma (30 ja 40 asteen välillä), ollaan myös vietetty paljon aikaa naapurin uima-altaalla sekä Orangen pienellä järventapaisella. Ihana käydä aina viilentymässä kesken kuuman päivän!





Calum demonstroimassa, miten voisi mielellään viettää vaikka koko päivän tällaisilla lämpötiloilla

Musta ja Milly-koirasta on tullut hyvät kaverit. Tässä istuskellaan järven rannalla varjossa.



Ostettiin tuollainen ilmalla täytettävä laama, joka melkein jo purjehti meitä pakoon keskelle järveä. Onneksi joku pikkupoika oli taitava uimari, ja meitä kaikkia nopeampana ui laaman perään ja sai sen lopulta kiinni ja saatiin tarinalle onnellinen loppu.


Eräänä kauniina päivänä ajeltiin myös Mount Canobolas -vuoren päälle ja ihasteltiin hetki maisemia. Tämä vuori sijaitsee siis Orangessa ja se on samalla korkein vuori, joka on Sydneyn ja Perthin välisellä suoralla läpi Australian.








Sellaista tällä kertaa!
Hyvää ja onnellista uutta vuotta kaikille!


Kommentit